To je to što me zanima!

Lugomer se rasplesala u uskom topiću i tajicama pa poručila: 'Koji genijalan period života'

Ova iduća koreografija i pjesma je posvećena našim grudnjacima. Za sve grudnjake na ovoj planeti, rekao je na početku videa Lucijin plesni partner Marko
Vidi originalni članak

Plus-size manekenka Lucija Lugomer (28), koja ovih dana redovito trenira s plesnim partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama', Markom Šapinom (32), na Instagram profilu pratiteljima je pokazala djelić vesele atmosfere iz dvorane u kojoj vježbaju plesne pokrete za novi nastup.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ajmo! Koji genijalan period mog života - napisala je u opisu videa. 

Marko i Lucija kratku koreografiju otplesali su uz pjesmu 'Be Supportive', izvođača Reggae Angels, Sly & Robbie i The Taxi Gang. Plesni partner naše influenserice objasnio je i čemu su posvetili svoj kratki nastup. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

- Ova iduća koreografija i pjesma je posvećena našim grudnjacima. Za sve grudnjake na ovoj planeti - rekao je Šapina. 

Njihova kratka izvedba, po svemu sudeći, oduševila je Lucijine pratitelje. U dva dana na objavi je skupila više od dvije tisuće lajkova i mnoštvo komentara. 

- Najslađi - napisala im je glumica i kolegica Bojana Gregorić Vejzović.

- Ajme pa tko vas ne bi volio ovakve; Znači ja bi s vama, jel mogu?; Najslađi; Ma super si mi ti i tvoj učitelj plesa; Genijalni ste - nizali su se komplimenti u komentarima ispod objave. 

IZMEĐU PROBA Lucija Lugomer u šarenoj minici iznenadila obožavatelje: 'Na tebi sve izgleda tako savršeno'

Podsjetimo, ovaj plesni se u prošloj, prvoj epizodi 'Plesa sa zvijezdama' predstavio latino-američkim plesom, sambom. Influenserica na društvenim mrežama nije skrivala koliko je uzbuđena zbog nastupa, a to je onda pokazala i na plesnom podiju. Ipak, žiri nije bio oduševljen njihovom izvedbom. 

- Nisi zapalila publiku, moram biti iskren. Moraš iskoristiti svoju oblinu da zapališ podij, nemoj se sramiti. Ovo je bila tvoja prilika za zlatni gumb - rekao je Luciji Marko Ciboci. 

Koliko su napredovali od prošle emisije, ovaj plesni par pokazat će ovaj vikend u novoj epizodi showa.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 13.03.2022.

    On je za mene pobjednik sezone . Onako dignut leptiricu mogu samo hrabri i izuzetno jaki ljudi . Za nju nemam komentara jer mi nije jasan izraz plus size modela . To valjda samo kod nas . U americi bi snimala reklame za čvarke

  • ifana 13.03.2022.

    A i ta se svagdje trpa. Sta je sljedece onlyfans? 😁

  • lilika2023 13.03.2022.

    Ona vjerovatno živi od danas do sutra dok izgleda tako sa 28god, pretilost je također stvar odabira i sama si je kriva za to. Ružno je vidjeti muškarca pretilog a kamoli ženu 🤦‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare