To je to što me zanima!

Lugomer u prozirnim gaćicama i grudnjaku: 'Pa ti si smršavila'

Plus size manekenka izazovnom fotografijom pohvalila se angažmanom u modnoj kampanji za strani brand donjeg rublja. U statusu uz fotku obračunala se i s kritičarima
Vidi originalni članak

Lucija Lugomer (24) često pratitelje na Instagramu časti 'vrućim' prizorima, a ovog puta se pohvalila novim angažmanom i to na vrlo atraktivan način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prva hrvatska plus size manekenka ovog je puta objavila selfie koji je nastao u pauzama snimanja kampanje jednog brenda donjeg rublja.

- Nije bit u tome što se Lucija slikala u donjem vešu za promociju stranog brenda te što su baš u meni vidjeli ono-nešto, da sam dio profesionalizma i kako aplaudiram tuđem uspjehu, već u tome što se osjećam dobro u vlastitom tijelu (a to sam primijetila da smeta mnoge) i ma kakvo god ono bilo, od srca vam želim da u svojoj tišini razmislite o riječima koje sam napisala.  Ne zbog drugih nego zbog sebe. KAO ŽENA - ŽENI - napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u prozirnom donjem rublju, a koja se jako svidjela njezinim fanovima.

Nisu izostali ni lajkovi, a neki pratitelji u komentarima su zaključili da je jako smršavila.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • dorotejabauer 12.10.2017.

    Ovo stvarno nije normalno sta se dogada..sta nije dosta da tako mlade cure promoviraju nezdravi nacin zivota ? Kako moze bit zdravo sa 24 godine imati toliko kila i jos to nazivati ljepotom ? Jedino sta je lijepo na njoj je lice..ovo drugo nije vrijedno gledanja..salo na salo ispod sala..da se razumijemo ovo nije vrijedanje, vec gola istina..ona nije plus size, nego je jednostavno debela..zasto onda ove mrsavije modele ne zovemo small size modeli iz nekakve jednakosti ? Ako se "normalne" manekenke cesto proziva anoreksicnima i bulimicnima, zasto se za ove ne bi reklo da su pretile i debele ? Samo kazem da nije dobra ni jedna ni druga krajnost..i svi normalni ljudi i doktori zagovaraju mrsavljenje kao sprjecavanje mnogih bolesti, naravno u granicama normale.. ovo nije lijepo i granici sa neukusom.

  • bubamara2103 11.10.2017.

    Ja ovu ženu uopće ne razumijem. Zarađuješ jer si PLUS size model, shvati to, i nema u tome ništa loše. Loše je što ti to ne prihvačaš i tvrdiš da si model. S druge strane, ako smršaviš, onda nećeš biti model nego ništa, jer nisi kapacitet za model.

  • pustinjski tajpan 11.10.2017.

    Sramota kakvi komentari svako ima pravo da izgleda kako hoce a niko nema pravo da vrijeda nekoga zbog izgleda ili viska kg bilo to zensko ili musko.To samo pokazuje vasu sliku koliko ste nezadovoljni sami sa sobom pa onda pljujete po drugima a uostslom kome se nesvida neka zaobide clanak.Moj prijedlog je sve i jedan i jedna koja je nju popljuvala neka stane minut ispred svog ogledala i neka kaze da je perfektan bilo to izgledom figurom ili ponasanjem!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare