To je to što me zanima!

Luka: Moja Zvončica mora biti mala, skladna i da peče pite

Uoči premijere singla 'Amsterdam', Luka Nižetić nam je pričao o singlu, svojim tetovažama, zašto misli da je Petar Pan i kako će izgledati njegova Zvončica
Vidi originalni članak

Luka Nižetić snimio je novi, veseli, ljetni singl 'Amsterdam'. U izradi su sudjelovali Carla Belovari i Baby Dooks. Singl je veseo i bezbrižan, onakav kakvim se Luka i sam smatra.

- Ja sam čistokrvni Petar Pan - našalio se na svoju razigranost.

Spot za pjesmu je, kako kaže, energičan i nema neku poruku, ali je inovativan jer je cijeli spot snimljen kao 'selfie video'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Luka je progovorio i o svom djetinjstvu kojeg se rado prisjeća iako ga je njegova nestašna priroda znala skupo stajati pa je imao i tri potresa mozga što ga nije spriječilo da se nakon intervjua pridruži klincima u obližnjem zabavnom parku na trampolinima.

Sebe vidi kao Petra Pana, a Zvončica koja bi mu se svidjela trebala bi biti mala, skladna, pametna, slatka i morala bi znati napraviti pitu od krumpira.

- Računa se samo ako sama zna razvaljati kore - rekao je.

Luka je svoje tijelo prekrio tetovažama koje jednostavno voli i često ih posvećuje stvarima do kojih mu je stalo. Prvi put se tetovirao sa 16 godina za što je morao tražiti majčino odobrenje jer se maloljetnici ne smiju samovoljno tetovirati.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Milky way 09.06.2015.

    Malenom zvoncicu I pristaje mala zvoncica , samo neka si je vec nadje jer nas to uopce ne zanima koga I kakav zvonko njega zanima .

  • NinaBonita007 06.06.2015.

    ma meni je taj dječarac presladak, ne poznajem ga naravno ali djeluje milo i nježno. Voli pjevati, plesati i kuhati, tri najvažnije stvari. :)) želim mu svu sreću i da nađe svoju Zvončicu.

  • Anga50 05.06.2015.

    jel ti znas napravit... ako neznas nebi bilo lose da naucis...

Komentiraj...
Vidi sve komentare