To je to što me zanima!

Luka Nižetić u prometnoj nesreći pregazio srndaća

Prekjučer oko ponoći na ulazu u Malinsku ispred auta Luke Nižetića izletio je srndać. Životinja je poginula, a pjevač i pratnja nisu ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Nakon koncerta u pulskoj Areni krenuo sam na koncert na Krk. Bio je mrak i odjednom je nešto udarilo u automobil. Vidio sam da sam udario srndaća. Joj, jako mi je žao što je srndać poginuo jer volim životinje, ispričao nam je Luka Nižetić o lakšoj prometnoj nesreći koju je doživio u subotu oko ponoći na ulazu u Malinsku. Pjevač i članovi njegova benda nisu ozlijeđeni već su samo bili u šoku, ipak koncert u disko klubu su odradili.
- Hvala Bogu nismo ozlijeđeni jer smo vozili sporo. Sve se dogodilo u trenutku. Suzuki nije oštećen - dodao je Luka kojem je ljeto radno. Na odmor još ne ide jer ga u rujnu čeka promocija albuma. Na radiju se već vrti pjesma 'Na tren i zauvijek'.
- Kasnije ću na godišnji i to negdje u inozemstvo. Ne znam da li ću ići s djevojkom ili društvom - rekao je pjevač koji voli istraživati zemlje. Prošle godine bio je u Španjolskoj.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • student_ri 19.08.2008.

    Koji ljigavci, piše da su koncert odradili, ali koncerta nije bilo!!! Zato, Luka ne kenjaj!

  • brener 19.08.2008.

    ubije životinju da može reklamirati album!bravo fetivi balavče!

  • DUPINA 19.08.2008.

    A di je srnetina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare