To je to što me zanima!

Lukavo: Iskoristio je trenutak i 'uvalio' pusu Pippi Middleton

Obožavatelj u Švedskoj odlučio joj je čestitati što je uspjela odskijati rutu dugu 90 kilometara. Umjesto da joj je stisnuo ruku prišao joj je sa strane i poljubio je u obraz
Vidi originalni članak

Sestra vojvotkinje Catherine sudjelovala je cross-countryu u Švedskoj. Ruta koju je odskijala bila je duga 90 kilometara. Kad je došla do cilja dočekalo ju je iznenađenje. 

Jedan je lokalni obožavatelj bio presretan kad je vidio Pippu Middleton (28) pa joj je odlučio čestitati. Ne bi tu bilo ništa čudno da joj je stisnuo ruku, razmijenio par riječi i pristojno se udaljio. Ovaj mladić iskoristio je priliku dok je Pippa bila zadihana i 'uvalio' joj pusu. Pippa se nasmijala, no po izrazu lica joj se vidjelo da joj taj poljubac i nije baš ostvarenje svih snova. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • blue_sky 05.03.2012.

    Simpa je cura, možda nije neka vau ljepotica, ali baš zrači nekom simpatičnošću i djeluje dosta skromno.

  • lee01 05.03.2012.

    da niste napisali da je to Pippa ne bih ju prepoznala,pa uopće ne liči na samu sebe.Šta šminka čini?

  • Sherlock Holmes 05.03.2012.

    Meni također nije jasna opčinjenost ovom djevojkom. Evo, na ovim fotkama čak mi je ispod-prosječna. Simpa je i dobro se zna obuć, al fakat ne vidim kaj je tak specijalno na njoj?! Odite u grad i ziher ćete naletjeti na više potpuno anonimnih cura koje imaju bolju guzu od nje, a to se ne razvlači po medijima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare