To je to što me zanima!

Luksuzna zabava: Kylie dobila kuću punu ruža, slavi na jahti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Najmlađa milijarderka na svijetu ovog tjedna slavi rođendan, a pokloni su već počeli pristizati. Od partnera je dobila kuću prepunu ruža, a za prijatelje sprema party na luksuznoj jahti ‘Tranquility’
Vidi originalni članak

Kuća mi je prekrivena ružama. A nije mi još rođendan, pohvalila se članica klana Kardashian/Jenner, Kylie Jenner (21). Njen partner Travis Scott (28) odlučio ju je iznenaditi uoči njezina 22. rođendana koji će proslaviti 10. kolovoza.

Izgleda da je uspio u svom naumu jer se najmlađa milijarderka na svijetu 'rastopila'. Hodala je bosa po laticama ruža, a isti primjer slijedila je i njihova kći Stormi (1). Ostavio joj je i čestitku za rođendan i napisao kako je to tek početak slavlja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Strani mediji objavili su kako Amerikanka naveliko sprema proslavu za svoj rođendan. Planira unajmiti luksuznu jahtu ‘Tranquility’ čija je vrijednost procijenjena na oko 250 milijuna dolara i ondje povesti svoje bliske prijatelje. 

Jahta je duga 91,5 metara, može primiti do 22 gostiju, a tjedan dana luksuza Kylie bi mogla platiti gotovo osam milijuna kuna. Ima 10 kabina, saunu, pristanište za helikopter, kozmetički salon, kazalište, jacuzzi i bazen, ali i posadu koju čini 28 osoba koji vode brigu o njenim gostima. Navodno se planira njome provozati po Sredozemlju. 

POGLEDAJTE VIDEO O OBITELJI KARDASHIAN/JENNER:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 06.08.2019.

    previše luksuza

  • Popy_1 06.08.2019.

    Vau debilizma

  • 06.08.2019.

    Bacanje novca....

Komentiraj...
Vidi sve komentare