To je to što me zanima!

M. Balotelli napokon je priznao kćer: Pia, moja mala djevojčica

Između Balotellija i Raffaelle prepucavanja oko očinstva traju još otkako je u lipnju 2012. godine talijanska manekenka objavila da je trudna te da je djevojčica njegova
Vidi originalni članak

Evo napokon istina. Pia. Moja slatka djevojčica. A ja sam tvoj otac, napisao je Mario Balotelli (23) na Twitteru. Djevojčicu Piu 5. prosinca 2012. godine rodila je njegova bivša djevojka Raffaella Fico (25), a nogometaš Milana kćer nije htio priznati iako su rezultati DNK navodno još prošle godine potvrdili da je zbilja riječ o njegovom djetetu. 

Između Balotellija i Raffaelle prepucavanja oko očinstva traju još otkako je u lipnju 2012. godine talijanska manekenka objavila da je trudna te da je on otac. 

Raffaella je nekoliko puta tražila Balotellija da napravi DNK test kako bi se uvjerio da je ona majka njegovog djeteta. Govorila je da će ga biti sram kad dobije rezultate. Cijela priča prošle godine je završila i na sudu jer Mario nije htio priznati kćer, zbog čega ga je Raffaella prozivala u medijima. 

Balotelli je prošle godine u lipnju poslije šest mjeseci veze zaprosio manekenku  Fanny Negueshu (23).

Idi na 24sata

Komentari 75

  • kamen sa srca 07.02.2014.

    Bio je kod babe gatare koja je rekla da u 2014.mora priznati kćer kako bi bio još bolji nogometaš,dok mu je za 2015. dovoljno poslati jednu bombonjeru i preko agenta poslati jednu pusu.E,to je pravi otac,a ne mi koji smo 24h dnevno na raspolaganju i prolazimo sve s djecom.

  • 06.02.2014.

    bez obzira na svu lovu koju ima treba imat želudac za leć s njim. nisam rasista, al ovaj je turbo gadan a dokaza je i da je ka čovik nula.

  • gorda naspram podsmeha 06.02.2014.

    kuš

Komentiraj...
Vidi sve komentare