To je to što me zanima!

M. Burnaću bratić posjekao masline i uništio garažu

Pjevaču Mladenu Burnaću njegov je bratić Ivica Burnać u selu Puljani navodno demolirao garažu, zapalio vrt s bademima i posjekao stabla maslina
Vidi originalni članak

Svađa oko podjele imovine obitelji Burnać, zbog koje su se pjevač Mladen i njegov bratić Ivica u lipnju potukli u hodniku drniškog suda, nastavila se rušenjem garaže na zemlji koju obojica svojataju. Mladen Burnać tvrdi da mu je Ivica posjekao četrnaest maslina i tri smokve, zapalio vrt s bademima, a na kraju i uništio garažu u selu Puljani.
- Ne znam zašto se taj nasilnik zove Burnać kad uopće nema naše gene. Uništava nam imovinu, ostavlja nam fekalije pred kućom, napada nas, čak je na sudu udario mene i moju majku. Djedovinu oko koje se sporimo već je izgubio na jednom sudu, ali on ne odustaje. Ta zemlja je na području koje je u ratu jako razoreno. Kuća je srušena, pa ne znam što će mu to uopće. I on i ja živimo u Zagrebu - kaže Mladen Burnać i tvrdi da je bratića zbog svega što im čini već deset puta prijavljivao policiji, ali nije bilo nikakvih posljedica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bigmama 29.02.2008.

    M a ti se lijepo njemu poseri na glavi i izbij ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare