To je to što me zanima!

M. Grdović je na pripremama: Trči, vježba i topi se u sauni

Zadranin želi biti u top formi za CMC festival, a najveći rival mu je Stavros. Mladen Grdović na festivalu će pjevati pjesmu 'Dva goluba' u duetu s Ivanom Kovač
Vidi originalni članak

Koljeno mi je bolje te sad ponovno ustajem u sedam ujutro i svaki dan trčim sedam kilometara. Sedmica je moj broj. Idem i u saunu, ali ne prečesto jer se bojim da bih opet mogao dobiti aritmiju, kaže Mladen Grdović (56).

Zadarski pjevač želi biti u top formi pa stalno vježba za CMC festival na kojemu će s Ivanom Kovač (37) pjevati duet “Dva goluba”. Uvjeren je da će im pjesma ovoga ljeta biti hit. Prijatelj Jasmin Stavros (60) nastupa u duetu s Nedom Ukraden (64). Pjesma im se zove “Od ponoći”. Grdović ne strepi da bi ga kolega mogao pobijediti.

- Stavros i ja pjevamo drugačiju glazbu. Otkad znam za sebe, na svakom sam festivalu bio drugi. Važno je da moje pjesme ljudi vole. Volio bih da na pozornicu izađu i Oliver ili Gibonni. Što je više imena i dueta, to je festival jači - kaže Grdović koji će nakon Vodica pjevati i na Splitskom festivalu “Nek se čuje pjesma s Jadrana.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Eva B. 09.06.2015.

    Ahaaaa a tanka u birtiji

  • Kreativna budala 09.06.2015.

    Priprema se za Tour de Šank?

  • bbbdado 09.06.2015.

    On je uvijek u formi

Komentiraj...
Vidi sve komentare