To je to što me zanima!

M. Grdović savjetovao djeci: Ne pijte puno bevande i učite

Zadraski pjevač je štićenicima Doma za djecu i odgoj mladeži savjetovao da u životu uvijek imaju neki motiv i otkrio da je njega spasilo pjevanje, prenosi InMagazin
Vidi originalni članak

Pjevač se nedavno vratio s turneje po Kanadi i oduševljen je nastupom pred hrvatskim iseljenicima.

- Sedam gradova je bilo jako popunjeno kao uvijek. Čak sam morao dupli koncert odraditi u Torontu. Ja hvala Bogu dajem sve od sebe na feštama. Kao mulac od 15, 16 godina počeo sam pjevati po pirevima, terasama gdje se nekad pjevalo za strance - rekao je Mladen Grdović (53) u intervjuu za InMagazin.

Uoči koncerta u Karlovcu 11. studenog na Martinje, Grdović je posjetio štićenike Doma za djecu i odgoj mladeži u Karlovcu.

- Poželio bih vam da dobro učite, da ne pijete bevandu puno i da imate neki motiv. Mene je u životu spasilo pjevanje, komponiranje i volim sport - poručio je zadarski pjevač djeci i otkrio da je bio poprilično vragolasto dijete.

Izjavio je da u posljednje vrijeme dosta trenira, a najviše trči.

- Dosta naporno živim, intenzivno pjevam već 34 godine. Osjećam se super, dovoljno sam ispunjen i mogu raditi i dalje svoj novi album, to će biti 35. po redu - rekao je zadarski pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • najjaći smo 09.11.2011.

    .`.alkohol,alkohol,njanci cukar,njanci sol,joj šta volim alkooooohol`....

  • popy 09.11.2011.

    Iz pouzdanih izvora znam da je u Torontu bilo jako veselo! Slike koje sam vidio govore više od rječi!! Mladene Mladene

  • NOSTRADAMUS_3 09.11.2011.

    Koko je samo mudar,mila majko.Pa odakle mu samo ovakve mudre misli koje definitivno zavrjeduju novinski natpis!Da on ce djeliti savjete!

Komentiraj...
Vidi sve komentare