To je to što me zanima!

M. Grdović se na Splitskom festivalu oprašta od najdražih

Novi singl i spot Mladena Grdovića zove se 'Ostavljam vas moji najdraži'. Glazbu i tekst potpisuje Mladen, a uz Klapu Munita predstavit će je na ovogodišnjem 56. Splitskom festivalu
Vidi originalni članak

Novi singl i spot Mladena Grdovića zove se 'Ostavljam vas moji najdraži'. Glazbu i tekst potpisuje Mladen, a uz Klapu Munita predstavit će je na ovogodišnjem 56. Splitskom festivalu. Pjesma 'Ostavljam vas moji najdraži' nastavak je njihove suradnje koja je započela na prošlogodišnjem festivalu s pjesmom 'Nek' se čuje pisma s Jadrana', koja je osvojila 2. nagradu publike.

Upravo je ova nagrada bila jedan od razloga za nastavak uspješne suradnje. Mladen Grdović već je godinama vjeran Splitskom festivalu jer njeguje dalmatinsku pjesmu i izričaj koji njegovom glazbenom ukusu najviše odgovara. Svojim pjesmama uvijek iznova osvoji mnogobrojnu publiku zbog čega je dugi niz godinama u samom vrhu najtraženijih izvođača zabavne glazbe.

Spot za novu pjesmu režirao je Željko Petreš, a sniman je na plaži Kolovare u Zadru, u blizini Grdovićeve obiteljske kuće. Evo premijere:

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Cukrena 01.07.2016.

    Predivno...još jedan hit za srce i dušu... prava dalmatinska:))

Komentiraj...
Vidi sve komentare