To je to što me zanima!

M. Horvat: Želim od muškarca napraviti kućnog ljubimca

Voditeljica je rekla da njezin muškarac mora biti poput kućnog ljubimca jer želi da bude nenametljiv i njoj podložan tako da od njega može napraviti što god ona poželi
Vidi originalni članak

Mila Horvat (29) izjavila je za TV prilog Novog lista kako želi da njezin muškarac bude poput kućnog ljubimca, potpuno nenametljiv i podložan njoj da može od njega napraviti što god hoće. Mila želi muškarca koji nije dosadan, koji joj daje slobodu i ona kraj njega moa biti ono što zaista jest. Na pitanje da li joj je bitan novac, odgovorila je da joj u životu postoje stvari važnije od novca. Mila, koja se ove subote bori za pobjedu u showu 'Ples sa zvijezdama', misli da samopouzdanje ljudi stječu s godinama te da to ovisi o tome tko je što napravio u životu. Dodala je da ga je u životu dobro imati te kako treba pozitivno razmišljati i ići naprijed. Novinarka nije htjela raspravljati o svojim voditeljskim vještinama već kaže da drugi odluče o tome. Dodala je da nije ego triper i da samu sebe ne gleda na ekranu.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • thom callin 17.12.2010.

    A kaj ova kenja tu ovak javno??? Kak jedna moderna zena moze ovak nekaj opce pomisliti a kamoli reci ??? Pa ko bu te htel,glupaco !!!

  • tikica69 17.12.2010.

    Zasto kad od psa mozes napraviti muskarca?

  • Brane_1 17.12.2010.

    Izgleda deset godina starije od mene, a ja sam navodno pet godina stariji; ali to me ne bi omelo da je podmladim na par dana... ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare