To je to što me zanima!

M. Jackson se ubio zbog duga od 2 milijarde i 575 milijuna kn?

Branitelji doktora Conrada Murrayja tvrde da se pokojni kralj popa ubio zbog dugova jer je u trenutku smrti dugovao 2 milijarde i 575 milijuna kn
Vidi originalni članak

Odvjetnički tim doktora Conrada Murrayja, kojeg se tereti da je iz nehaja ubio pokojnog kralja popa, tvrdi da se pokojni Michael Jackson ubio zbog svojih dugovanja te da je žrtva svog očajničkog poteza. Branitelj Edward Chernoff zatražio je uvid u financije pokojnog kralja popa jer je navodno kada je umro dugovao oko 2 milijarde i 575 milijuna kuna. Tužitelj David Walgren misli kako Murrayjova obrana želi dobiti uvid u Jacksonove dokumente kako bi pozornost s doktorove krivnje prebacila na Jacksonova navodna dugovanja. Murray tvrdi da se ne osjeća krivim zbog Jacksonove smrti, a ukoliko bude proglašen krivim prijeti mu do četiri godine zatvora. Novo suđenje zakazano je za 9. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • visualparadox 08.04.2011.

    ovo je totalni bullshit! u trenutku smrti Michael je imao rasprodanih 50 koncerata i sumnjam da s tom lovom ne bi mogao pokriti dio, ako ne i sve uključujući da je u pripremi bio i novi album. Conrad Murray je lažov i ubojica i član masona što potvrđuje slika koju ste stavili jučer na prethodni članak! illuminati ubijaju!

  • stephanie 08.04.2011.

    ne znaju šta bi pa kenjaju...

  • jayella 08.04.2011.

    Ovo se i očekivalo, sad okreću priču i pribacuju krivnju na osobu koja se ionako ne može više branit. Užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare