To je to što me zanima!

M. Karanović zbog invalida bez noge zamalo linčovali

Srpska glumica udarila je u motocikl. Navodno nije ni pitala je li vozač ozlijeđen. U Srbiji su je prozvali izdajicom zbog njene uloge u 'Grbavici’
Vidi originalni članak

Išao sam po neke lijekove za prijatelja i dok sam prolazio Resavskom ulicom, s parkirališta je izletio auto i udario me. Pao sam na asfalt, otkačila mi se proteza i dobro sam se natukao, kazao je za Kurir vozač Žika Živac. Iznenadio se što je iz automobila izašla poznata glumica, koja ga, kaže, nije ni pitala je li ozlijeđen. Takav nastup izazvao je bijes prolaznika, koji su nasrnuli na Mirjanin automobil. Svi su se međusobno vrijeđali. Od batina su je spasili stanari obližnjih zgrada.
- Neki su joj sjeli na haubu, vrijeđali je, a ona je dala gas i otišla - kazao je Žika. Svoje viđenje sukoba dala je i glumica poznata po filmovima “Otac na službenom putu”, “Svjedoci” i “Grbavica”. Tvrdi da je vozač išao u nedopuštenom smjeru te da je pao samo motor, ne i proteza.
- Isprva sam mislila da sam udarila u stupić. Čim sam izašla, počeo je spominjati nekakvo plaćanje ili će zvati policiju. Rekla sam mu da zove policiju, ali on to nije učinio. Nisam sigurna da čovjek bez noge smije voziti motor i pritom kršiti propise. Žao mi je zbog svega i, na sreću, nitko nije ozlijeđen - rekla je Mirjana.
Potvrdila je kako je potom prema njoj krenula masa histeričnih prolaznika, a ona se samo htjela civilizirano dogovoriti. Mirjana trenutačno u riječkom HNK glumi lik Blanche DuBois u predstavi “Tramvaj zvan žudnja”. Uz nju sudjeluju Lucija Šerbedžija, Žarko Radić i Alen Liverić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare