To je to što me zanima!

M. Mikić se ugledao u Modnog Mačka pa nosi žensku torbu

UKRAO JE ŽENI Manekenka Ljupka Gojić kaže da Mihael stalno kopa po njezinim torbama, a najdraža joj je Birkinica. Kaže da se nekad znaju i posvađati oko torbi
Vidi originalni članak

Kad čujem da iz druge sobe pita ‘Zašto ti naočale nisu u futroli?’, znam da mi opet kopa po torbi, kaže Ljupka Gojić Mikić (32).

Njezinu suprugu Mihaelu (43) najviše se sviđa njezina Hermes torba koju nogometaš povremeno zna nositi. Pozirao je s njom i pokraj umjetnog potoka sa zlatnim šaranima u Japanu gdje živi već šest godina i igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima. Njegova supruga nakon manekenske karijere osnovala je modnu marku za koju kreira maštovite majice i haljine s izvezenim djevojčicama. Par ima kćeri Janu Siennu (5) i Milu Amelie (3) koje su dobro naučile japanski. Popularna Birkinica dobila je ime po slavnoj francuskoj glumici Jane Birkin za koju su je dizajnirali sredinom prošlog stoljeća. Danas se njezina cijena kreće između 50.000 i 500.000 kuna, ovisno od kojeg je materijala napravljena. Za takvim torbama luda je i još jedna žena nogometaša koja je sad dizajnerica. Victoria Beckham u svojoj ih kolekciji ima nekoliko desetaka.

No nije Mikić prvi muškarac koji je uvidio ljepotu i praktičnost tih velikih torbi.

Zagrebački stilist Marko Grubnić, poznatiji kao Modni Mačak, također se potrudio skupiti kolekciju, doduše ne toliko vrijednu kao Victorijinu. S njima je rado pozirao gdje god se našao.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • rock_n_roll 25.10.2014.

    "Popularna Birkinica dobila je ime po slavnoj francuskoj glumici Jane Birkin za koju su je dizajnirali sredinom prošlog stoljeća" A Jane Birkin rodena '46-e.

  • PatriciaMorrison 25.10.2014.

    Muškarci i ženske torbice ,hahahhaa....koju mi to daje inspiraciju .A jest ih predivno vidjeti .Doma halteri i grudnjaci ...hahhahaa

  • dazoh 25.10.2014.

    Kao prvo mislim da ste prilično fulali godine Mihaela Mikića u tekstu a drugo on je zagorec i u genima mu je da ima veiku torbu da si svašta more u njoj ponesti i jesti i piti a i neke za obleči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare