To je to što me zanima!

M. Streep i Sandra Bullock ljubile se u usta na dodjeli

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obje su dobile nagradu za najbolju glumicu na dodjeli filmskih nagrada Critics's Choice. Meryl i Sandra prvo su glumile ljutnju pa su se poljubile
Vidi originalni članak

Ovo je totalno sr...!, povikala je Sandra Bullock nakon što se Meryl Streep zahvalila na tituli najbolje glumice za ulogu u filmu 'Julie i Julia'. Sandra je za ulogu u filmu 'The Blind Side' također proglašena najboljom glumicom. Trebala je imati govor nakon starije kolegice. Došla je na pozornicu pa su njih dvije odglumile svađu. Međutim, umjesto da se pred svima počupaju, Meryl i Sandra strastveno su se poljubile.
- Meryl se odlično ljubi. Velika je čast biti u društvu ovako iznimne žene - kazala je 45-godišnja Sandra Bullock nakon što se uozbiljila. Meryl Streep (60) je u svom govoru nahvalila kolegu iz filma, Stanleyja Tuccija, za kojeg kaže da je 'sramotno talentiran'. Bullock i Streep nisu prve koje su se ljubile na pozornici pred milijunima gledatelja. Prvo su to napravile Britney Spears i Madonna, a nakon njih i Kate Moss i Jemima Kahn. Nedavno se s muškarcem na pozornici poljubio i pjevač Adam Lambert.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • plavi cvijet 17.01.2010.

    Bože sačuvaj.

  • Analy 16.01.2010.

    Neznam tko još ne kuži da je ovo sve namješteno. Sve te njihove dodjele nagrada i ponašanje na pozornici, to je sve po scenariju. Nema tu ni kakve spontanosti. Kao da je Bruno slučajno sletio Eminemu u krilo, ili je Robert Pattinskon kao ozbiljno namjeravao poljubiti Kristen Stewart kad su primili nagradu za najbolji filmski poljubac.

  • user_27152 16.01.2010.

    a joj ova meril streep je pre dobra

Komentiraj...
Vidi sve komentare