To je to što me zanima!

Ma kakva Gisele, dajte vi nama Anju, ona nam je puno bolja

Brazilka najviše zarađuje, no Poljakinja je najtraženiji model. Ima najviše fanova na Facebooku i Twitteru, a među najtraženijim je supermodelima svijeta i na Googleu
Vidi originalni članak

Najmoćniji model na svijetu, prema časopisu Forbes, je Gisele Bundchen (30), koja je u zadnjih deset godina zaradila više od 1,3 milijarde kuna. Ali najtraženiji model nije Brazilka nego 26-godišnja Poljakinja Anja Rubik. Plavuša visoka 179 cm izražajnih plavih očiju lani je snimila 59 naslovnica, kampanja i editorijala. Pobjedu u online izboru The Fashion Spota donio joj je i internet. Anja ima najviše obožavatelja i sljedbenika na Facebooku i Twitteru, a među najtraženijim je supermodelima na Googleu. Trenutačno je zaštitno lice Fendija, a omiljena je manekenka Burberryja, Jil Sander i Stelle McCartney. Zaručena je za srpsko-austrijskog manekena Sašu Kneževića (28).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • PopcornQueen 06.07.2011.

    Ma jesam zensko, ali nije mi problem reci da je neka cura prej**ena. Iskreno, kod manekenki mi je vaznije tijelo, ionako to zapravo i 'prodaju' (ne nosis odjecu na glavi=revije). Da ima cice, kuzice, noge, a moze i trbuscic, nekim curama stvarno izgleda sexy(da bar meni isto xD)! Jer mi je pun klinac onih bolesnih anoreksicarki.

  • bramaged 05.07.2011.

    Gisele je prekrasna, da nije ne bi bila najplacenija manekenka. Ali naravno, o ukusima se ne raspravlja, shvaćam da se njen izgled ne uklapa u balkanski profil žene, Lima je tu puno bliže (pa je razumljivo da je popularnija na našim područjima)

  • beyonce 05.07.2011.

    giselle ima bolje tijelo,a ova bolju facu :.. najiskrenije giselle ima ružno lice i bogovsko tijelo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare