To je to što me zanima!

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje
Vidi originalni članak

Filip Belić iz 'Braka na prvu' redovito vježba i pazi da se zdravo hrani. Više je puta na društvenim mrežama pokazao kako je u teretani od ranih jutarnjih sati. Ipak, nije samo vježbanje ono čemu se posvećuje na početku dana. Nedavno je na Instagramu u četiri ujutro podijelio kako čita knjigu.

Filipa su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje.

- Da, upoznao sam Tamaru s bakom. Došla je jedan dan na kavu. Bilo nam je odlično - otkrio je Filip za RTL.

ISKUSTVO KOJE GA OBLIKOVALO Alan se prisjetio problema iz mladosti: 'Jako sam mucao...'

Dodao je kako mu je njezino mišljenje vrlo bitno te je to jedan od razloga zašto ih je odlučio upoznati.

-  Zanimalo me što baka misli o Tamari. Na druženju nam je bilo odlično, mogu reći jako zabavno. Zbližile su se i u jednom trenutku više nisam znao jesam li joj ja unuk ili Tamara - objasnio je.

Druženje je potrajalo nekoliko sati, a Filip je rekao kako definitivno neće biti posljednje.

- Baka je prezadovoljna s Tamarom i obožava je. Moglo bi se reći - baka je odobrila - dodao je. Nije htio otkriti je li baka odobrila prijateljstvo ili vezu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • rvisosevic1 20.04.2024.

    Nazalost istina je ,,Filip ima narcisticki poremecaj ,a Tamara ocito privlaci takve tipove jer bi mu vec dala na znanje gde mu je mjesto.treba ponekad citav zivot da to shvatis i naucis.Odbijanje nje je njezin uspjeh a ne poraz.I jos nesto.Takav covjek se ne mjenja sto zene u toj dobi ne shvacaju.

  • Nobru93 18.04.2024.

    Ako je ovo muskarac ovaj Filip ja sam sv. Ilija

  • Veritas1991 18.04.2024.

    @korijenizdesetnakvadrat 10! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare