To je to što me zanima!

Mačak je za ljeto postao Leto: Grubnić je sad 'pljunuti' Jared

Bila je to veza s osobom s kojom sam pisao lijepu priču, a sad u tišini ispisujemo povijest. Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja, rekao je Marko
Vidi originalni članak

Duga raščupana kosa s blago plavim pramenovima, brkovi s bradom i šešir zaštitni su znak američkoga glumca Jareda Leta (47).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegov stil sad je vjerno iskopirao hrvatski stilist Marko Grubnić (37) za potrebe velikog životnog intervjua koji je dao magazinu Miss7. Grubnić je u intervjuu priznao kako mu je tijekom cijele karijere u showbizu nedostajala prisnost s nekim, a kad se to dogodilo, shvatio je što propušta.

Zbog ljubavi je čak otišao i iz Hrvatske, no naposljetku se vratio, također zbog ljubavi.

- Bila je to veza s osobom s kojom sam pisao lijepu priču, a sad u tišini ispisujemo povijest. Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja - rekao je.

Na fotografijama u intervjuu isprobavao je brojne hrabre i odvažne outfite koji su tijekom godina postali zaštitni znak upravo glumca Leta. Tako se Grubnića može vidjeti u kožnim hlačama, košuljama s leopard uzorkom, pa čak i s ogrlicom od školjaka.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Deni33 04.07.2019.

    Ajme , kakav on i ovaj Leto..Macak je ruzan.

  • tanja92 03.07.2019.

    Jadno

  • jean paul 03.07.2019.

    Pa dajte više tog čovjeka odvedite veterinaru. Pardon, mačka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare