To je to što me zanima!

Macan pokazao kolekciju svojih hlača: 'Govore mi da sam sexy'

Krešimir je na svoju kolekciju neobičnih košulja, hlača i sakoa koje ima u ormaru ponosan. Kroz smijeh govori kako se uvijek svi koncentriraju na ono što je odjenuo, a ne na ono što priča
Vidi originalni članak

Krešimir Macan (50) zapalio je društvene mreže. Na Instagramu je objavio fotografiju s kolekcijom svojih hlača u raznim bojama -  od roza, do boje breskve i narančaste i napisao:

-  Za sve desničarske junačine, od jučer koji su se zapalili na moje hlače – evo malo veći izbor da izaberete nijansu koja najviše pali vašu žensku stranu.

Vlasnik PR agencije 'Manjgura' gostovao je u ponedjeljak u emisiji 'Otvoreno' na HRT-u i nakon žestoke svađe s Karolinom Vidović Krišto (44) iz Domovinskog pokreta, ustao je i napustio studio. Saborsku zastupnicu nazvao je 'spodobom' i nakon toga javili su se njezini obožavatelji, koji su se okomili na Macanov styling.

- Poručili su mi da ako se pojavim u njihovom mjestu u onim narančastim hlačama i crvenim tenisicama, u kojima sam bio u studiju, da će me razbiti, pa sam im dao da biraju koju boju žele da odjenem, kaže Macan.

Ponosan je na svoju kolekciju neobičnih košulja, hlača i sakoa koje ima u ormaru, a kaže da ima i svog modnog savjetnika.

- Sve ili većina odjeće koju nosim su marke Joop ili Strellson, a moj savjetnik je Miljenko Renić, vlasnik lanca prodavaonica s muškom modom. Počelo je sve kao zafrkancija, a onda sam shvatio da takva moja odjeća ima puno prednosti. Primjerice kad odjenem plavu košulju s crvenim ružicama i dođem u studio, nitko više ne sluša što pričam, nego se svi koncentriraju na ono što imam na sebi, smije se Macan koji smatra da se pravi muškarci ne boje odjenuti feminizirane kombinacije i da je to trend svuda u svijetu.

REAKCIJE NA OTVORENO Krišto: 'Nije me briga što Macan govori'; Macan: 'Ona je guja iz Šume Striborove, dugo je znam'

Poznato je i da na nogama obično nosi tenisice u živim bojama – narančaste ili crvene s tufnicama, a kaže da su prve vrlo skupe i da koštaju više od skupog odijela. Druge je kupio na rasprodaji za sitne novce.

- Često u inbox dobivam poruke oduševljenih muškaraca koji kažu da sam im u toj odjeći baš sexy, a ja im uvijek zahvalim na takvim komplimentima, kaže Macan koji je nedavno, za izbornu noć odabrao roza kombinaciju.

- Nažalost na televiziji se vidio samo roza sako, ali to je zapravo odijelo i hlače su bile u istoj boji.

Kako kaže, zadnji hit mu je panama šešir koji je kupio u poznatom zagrebačkom salonu šešira Kobali.

- Po ovim vrućinama puno je ugodnije nositi šešir. Imao sam maskirnu šiltericu HV-a koju sam obožavao i nisam je skidao s glave, ali šešir je sad pravo otkriće, kaže Macan koji najavljuje nova modna iznenađenja.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dite_s_mora 23.07.2020.

    peškirić

  • barica59 23.07.2020.

    E da jaka mu kolekcija

  • cmx73 23.07.2020.

    Crvenogaća ima čitavu kolekciju u duginim bojama😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare