To je to što me zanima!

Mačkica frkće: Zlo mi je od Grubnića i njegovih torbica

GRUBNIĆEVA POMOĆNICA ANDREA OPTUŽUJE: Kaže da joj Marko Grubnić nije platio za odrađeni posao asistentice koji je obavljala od listopada
Vidi originalni članak

Nisam pristala raditi za 2000 kuna, koliko mi je Marko ponudio. Uz to, trebala sam mu biti neprestano na raspolaganju, otkrila je Andrea Reja (23). U listopadu prošle godine Marko Grubnić izabrao je mladu stilisticu za asistenticu. Otad je s Modnim Mačkom (28) odradila i nekoliko snimanja. Međutim, Grubnić joj nikad nije platio obavljeni posao.
- To me iznenadilo jer sam smatrala da je ozbiljan u poslu - čudila se pomoćnica.
Iako Andrea i Grubnić nikad nisu potpisali nikakav ugovor, pa tako ni ugovor koji je obvezuje na šutnju, Grubnić joj je zabranio istupe u javnosti.
- Ipak je Marko odličan stilist i kao takav kompetentan je u javnosti govoriti o modi - smatra Andrea.
Osim toga, on je asistentici zabranio i obavljanje poslova koji bi mu okaljali ugled jer on pazi na imidž u javnosti.
- Rekao mi je da, dok radim s njim, ne smijem raditi, recimo, kao konobarica jer je to za njega jako sramotan posao - prisjetila se stilistica. Andrea kaže da se nikad ne bi odijevala poput njega iako on dobro radi svoj posao.
- Meni je zlo od njegovih birkinica vrijednih 108.000 kuna i krzna u kojima se često šepuri šećući zagrebačkom špicom. Velika sam protivnica ubijanja životinja - istaknula je ogorčena Andrea.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • WebSuperman 07.05.2010.

    sad će naš modni mačić u svakoj kavi naći hračak kojeg će mu ostaviti konobar koji je ponosan na svoj posao.

  • toreo 07.05.2010.

    ma da,kao nije znala prije koliko mačak ima krzna a sad joj je zlo jer je protiv ubijanja životinja...ista si kao i svi oni,malo si pošla u avanturu da možeš sad odavati što si vidjela i na tome kupiti lovu...možda samo tebi nije htio platiti kavu pa si se dosjetila da eto,on mrzi konobarenje?ili nije tebi poklonio nijednu torbicu?

  • Analy 07.05.2010.

    \"On je asistentici zabranio i obavljanje poslova koji bi mu okaljali ugled\"...... zar on ima UGLED ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare