To je to što me zanima!

Macy Gray: Najseksi žene na svijetu su Zagrepčanke

Dobitnica Grammyja i r’n’b diva pjevala je večeras u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski i uspjela šarmirati dvije tisuće vjernih obožavatelja
Vidi originalni članak

Macy Gray na pozornicu je izašla sa 40 minuta zakašnjenja. Gotovo puna zagrebačka dvorana Vatroslav Lisinski strpljivo ju je dočekala. Macy je tri pjesme otpjevala bez pozdrava, a onda je krenula šarmirati Zagrepčane.
- Ja i moj bend došli smo iz Los Angelesa samo zbog vas. Moj kolega googlao je gdje su najseksi žene na svijetu, a Google je rekao: Zagreb. Tražio je gdje su i najzgodniji muškarci. I oni su u Zagrebu. Ali kako da vas vidim kad sjedite? Ustanite i pjevajte sa mnom - vikala je pjevačica. Cijela dvorana jedva je dočekala taj poziv. Ustali bi i puno ranije da ih nisu smirili strogi zaposlenici Lisinskog. No oko 2000 ljudi ništa nije moglo vratiti na mjesta. Oduševljeno su plesali uz Macyine hitove, a ritam su pokretale dvije korpulentne plesačice u ružičastim haljinicama.  Pjevala je oko sat i pol. Na njenoj listi zahtjeva našlo se sto bijelih ruža, svijeće s mirisom vanilije, dvije vrste šampanjca te posebno japansko pivo Asahi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sara70 26.05.2009.

    sta rece ova pa osta ziva

  • perman111 26.05.2009.

    bit će da ona u svakom gradu di ima koncert kaže da su tamo najseksi žene na svijetu... :-))))))))))

  • maćuhica 26.05.2009.

    boresky mislim da tebe lupa skunk ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare