To je to što me zanima!

Madonna (51) ide u Brazil upoznati mamu Luz (36)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je već podnijela zahtjev za vizu kako bi upoznala roditelje njenog mlađahnog ljubavnika. Njen biograf tvrdi da će se sigurno udati za Luza
Vidi originalni članak

Madonna (51) putuje u Brazil kako bi upoznala roditelje svog dečka Jesusa Luza (23). Navodno je jako uznemirena što je njegova majka čak 15 godina mlađa od nje, piše The Sun. No, izgleda da je njen posjet Jesusovim roditeljima znak kako su zaruke na putu. Navodno pjevačica zaista voli Jesusa i nije samo ona ta koja donosi sve odluke u njihovoj vezi. Jesus se želi oženiti pa se njen posjet može protumačiti kao način da mu dokaže kako vezu shvaća ozbiljno. Pjevačica je nedavno u showu Davida Lettermana izjavila kako bi se radije bacila pod vlak nego se opet udala. Njena izjava manekenu je slomila srce i javno ga osramotila. Jesus, koji je zbog nje postao sljedbenik Kabale, moli ju da promijeni mišljenje. Također je inzistirao da upozna njegovu majku frizerku i oca bolničara Luisa Heitora Pinta. Madonna je već podnijela zahtjev za vizu. Randy Taraborrelli, njen biograf tvrdi kako priča bliskim prijateljima da se vidi u braku s Jesusom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_41104 09.11.2009.

    jesus (isus) u kabali !!!

  • plavuša13 09.11.2009.

    Čekaj malo...?Znači svekrvi može bit mama,a zaručniku baka?Hahahahahaha,pa ovo je da se upiškiš od smijeha.Mada mi nije jasno zar je njega mama rodila sa 13 godina?

  • ivana75 09.11.2009.

    ma ovo je nevjerojatno!!!!!!!!!!!!!!!! Mora biti neka zabuna sa godinama!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mama mu ima 36????????? Pa ta Madonna stvarno da nije mogla naći nekog barem približne dobi????? Ovo je ŠAŠAVO!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare