To je to što me zanima!

Madonna ga je 'isfurala' 80-ih: Tko sve voli nositi križeve?

Mia Begović nosi križ od oniksa koji ima osam godina. Ne smatra ga trendovskim ukrasom jer joj ima osobno značenje. Križ kao dodatak nosi i Sanja Duggan
Vidi originalni članak

Svaki put kad izađem pred publiku iznenadim se koliko ima ljudi. Zapitam se: 'Kako se kvragu dogodilo ovo? Tko je zaslužan za to?'. Ja sigurno nisam. Bog je, rekla je Lady GaGa (25). Kontroverzna pjevačica često nosi križeve. Ali mnogi smatraju da ih 'fura' kako bi šokirala poput Madonne kad je osamdesetih pjevala 'Like A Virgin' (Kao djevica), a ne zbog religioznosti. Križeve stalno nosi i Jadranko, Modni Mačak iz Zadra, koji ih proizvodi.

- Znam tko je Lady GaGa, ali nisam to vidio od nje. Vjera je moj život. Bog me vodi kroz život - kaže Jadranko Ključanin (48).

Mia Begović (48) ima križ od oniksa koji donosi sreću rođenima u znaku Jarca. Glumica ga ima osam godina i ne smatra ga trendovskim ukrasom. Ima osobno značenje.

- Religiozna sam osoba, ali to ne pokazujem. Kupila sam ga nakon što sam dobila posao u seriji. To radim nakon svakog velikog angažmana - rekla je Mia.

Sanji Duggan (39), koja je kao tinejdžerica bila darkerica, križ je bio savršeni modni dodatak suknji na cvjetiće.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Hello Kitty_1 25.05.2011.

    A molim vas pogledajte kako je Jadranko uzvukao hlace, i jos mu se sve ocrtalo, izgleda kao da ima zenski spolni organ... FUJJJJJJJJ!!!!!!!

  • man_u_francesco 25.05.2011.

    koma kad vidim tko sve nosi kriz.. sramota

  • bojavanilije 25.05.2011.

    ma daj,ne mozete mi nosit krizeve radi mode...ko i ta madona nosi kriz a fura se na kabalu....svasta....i ona mehunka,nosi krunicu oko vrata na modnoj reviji... strasno su inteligentni svi skupa

Komentiraj...
Vidi sve komentare