To je to što me zanima!

Madonna ga poljubila u usta, a Drake se s gađenjem obrisao

Tijekom nastupa na festivalu Coachella, Madonna (56) je dvostruko mlađeg repera Drakea poljubila u usta. On je odmah nakon poljupca užasnut obrisao usta
Vidi originalni članak

Zbog njegove reakcije nakon što ga je Madonna poljubila u usta, svi su se zapitali što se dogodilo. Je li ga ona ugrizla za usnu ili se dogodilo nešto još gore tijekom poljupca koji je trajao tri sekunde, nitko ne zna, ali Drakeova (28) reakcija bila je, najblaže rečeno, neočekivana.

Reper je naime, odmah nakon poljupca s gađenjem obrisao svoja usta, ali Madonna nije vidjela što je on napravio pa je izostala njezina reakcija na bini.

Poljubila ga je dok je Drake sjedio na stolici nasred pozornice. Ona mu je prišla s leđa i sočno ga poljubila. U jednom trenutku on ju je pokušao primiti za glavu, ali ona mu je odmah maknula ruku.

Pjevačica je nedavno u intervjuu za Us Weekly rekla kako bi htjela izaći s kanadskim reperom i samo se ljubiti s njim. Sada kada ga je uspjela poljubiti, njoj se to očito svidjelo puno više nego njemu.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Amazonka_1 14.04.2015.

    ne znam sto je bilo posrijedi ali meni se cini da se njemu poljubac uopce nije zgadio!

  • Zelen-oko 13.04.2015.

    Ma kakvo gađenje, ugrizla ga je. A to sve skupa je dio nastupa, unaprijed izvježbano i dogovoreno. 24 sata preuveličava kao i obično.

  • PATRICIA 13.04.2015.

    Gricnula ga za jezik:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare