To je to što me zanima!

Madonna i Guy se razveli u par minuta u Londonu

Američka pjevačica i britanski redatelj dogovorili su se da će dijeliti skrbništvo nad djecom. Sud u Londonu je večeras potvrdio njihovu rastavu
Vidi originalni članak

Madonna i Guy Ritchie su bili u braku osam godina. Iako je njihov život bio buran, rastavili su s mirno u svega nekoliko minuta. Sud u Londonu večeras je potvrdio njihov dogovor. Detalji oko podjele imovine nisu poznati, ali je pjevačica navodno zadržala čitavo bogatstvo od dvije milijarde i petsto dvadeset milijuna kuna.
Nakon što je objavljeno da se razvode, Madonna i Guy su izjavili kako rastavu žele riješiti što prije. S tim na umu, dogovorili su se o raspodjeli i prije ročišta na sudu u Londonu. Iako po britanskom zakonu ima pravo na pola Madonnine imovine, Guyja nisu interesirali novci, već samo djeca.
- Dogovor je da će dijeliti skrbništvo nad djecom. Guy neće uzeti ni centa, bar ne na papiru. Međutim, svi troškovi oko osiguranja i putovanja što se djece tiče, plaćat će Madonna. Ona će mu dati i oko 17 milijuna kuna. Svi ovi dogovori se ne tiču suda - otkriva izvor. Navodno je pjevačica htjela da sva djeca budu s njom u New Yorku, ali Guy (40) želi da sinovi Rocco (8) i David (2) ostanu s njim u Engleskoj. Lourdes (12) će biti s majkom koja je trenutačno na američkoj turneji. Madonna (50) je navodno ljuta što je Guy prošao tako dobro, ali njeni je odvjetnici uvjeravaju kako je na sudu mogla i gore proći.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gucica 22.11.2008.

    Očito je Guy puno iznad Madonne i ne želi se spuštati na njezinu razinu,a Madonna je jedna stara isfrustrirana baba koju pere klimaks!

  • user_25579 22.11.2008.

    josko, jeli 11 broj tvojih godina?

  • josko11 21.11.2008.

    MUŠKO: uzmi djecu, do kojih ti je stalo ŽENSKO: uzmi novce, do kojih ti je stalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare