To je to što me zanima!

Madonna i Jesus Luz će se vjenčati u Kabala centru?

Brazilski maneken preselio se u Madonnin stan. Njegov otac je za brazilske medije ispričao kako uskoro slijedi i svadba te da je njegov sin sretan
Vidi originalni članak

Izgleda kako veza Madonne (50) i mladog Jesusa Luza (22) cvjeta. Maneken se preselio u njezin njujorški apartman s pogledom na Central Park. A da je njihova ljubav ozbiljna potvrdio je i Jesusov otac Luis Heitor Pinto da Luz.
- Ona ima malu djecu, a Jesus joj nesebično pomaže. Potpuno se uključio u pomoć oko djece, a s njima se i igra. Kabalistička ceremonija vjenčanja koja će biti u New Yorku samo je dokaz da je moj sin sretan - ispričao je tata za brazilske medije. Dodao je kako je s Madonnom pričao preko telefona i zaključio kako je ona jako ljubazna i draga osoba.
- Pričali smo na francuskom jer moj engleski nije dobar - kaže. Madonna je bila u braku četiri godine sa Seanom Pennom. Nakon njega u braku s Guyem Ritchyjem provela je sedam godina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Fichomir 15.05.2009.

    Vijest je stara tjedan dana, a i sama Madonna je rekla "Girls like us aren't meant to be married" (to je rekla Britney Spears poslje rastave)... Tako da mislim da cijeli članak čista izmišljotina...

  • odin0000 14.05.2009.

    da da , malome i tatici pare primirisale , a njoj fali mladog mesa .... pala je na samo dno!

  • opera 14.05.2009.

    a koliko su u vezi,tjedan dana? oni koji su u vezi dva mjeseca,sta cekate? :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare