To je to što me zanima!

Madonna je dečka Jesusa Luza pretvorila u pjevača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Brazilski maneken snimio je svoju prvu pjesmu zahvaljujući Madonni. Ona se potrudila da Jesusu Luzu omogući najbolje uvjete za snimanje albuma
Vidi originalni članak

Kraljica popa iskoristila je poznanstva i moć da svog dečka manekena Jesusa Luza (23) pretvori u pjevača. On je potpisao ugovor s bivšom Madonninom izdavačkom kućom 'Warners'. Maneken je snimio pjesmu 'We Came From Light' koja će se moći poslušati u svibnju. Madonna Jesusu plaća i studio u kojem će snimati svoj prvi album.
- Madonna je odlučila pomoći Jesusu koliko god može. Povezala ga je s mnogim utjecajnim ljudima kako bi uspio u glazbenim vodama - rekao je izvor blizak pjevačici. Mediji su pisali kako su pjevačica i brazilski maneken prekinuli jer im je ponestalo tema za razgovor. Par je te navode opovrgnuo pojavivši se na karnevalu u Rio de Janeiru. S njima su bile i Madonnine kćeri Mercy (5) i Lourdes (13).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • saloma 25.02.2010.

    on je meni neka brazilska verzija wentwortha millera, a tko će li ga znati što je odlučila pretvoriti ga u pjevača. možda dečko dobro pjeva, pa je prepoznala potencijal i eto ti ga na.

  • trrtrrt 25.02.2010.

    Jesuse kriste koje glupo ime

Komentiraj...
Vidi sve komentare