To je to što me zanima!

Madonna je pokazala napredak pa zaplesala: 'Osjećam se kao najsretnija zvijezda na svijetu..'

Madonna je zbog bolesti bila hitno prevezena u bolnicu, nakon što su ju pronašli bez svijesti. Radi infekcije je morala odgoditi i turneju koja je trebala krenuti 15. srpnja koncertom u Vancouveru.
Vidi originalni članak

Prije točno mjesec dana, kraljica pop glazbe Madonna (64) završila je u bolnici zbog bakterijske infekcije. Sada se polako oporavlja, a sa svojim je pratiteljima podijelila svoj napredak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za sve njih snimila je kratki video u kojemu je zaplesala nakon što se neko vrijeme uopće nije mogla ustati iz kreveta. Kako kaže, zahvalna je što se uopće može barem malo pokrenuti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

- Osjećam se kao najsretnija zvijezda na svijetu jer mogu pokrenuti svoje tijelo i barem malo zaplesati. Hvala svim mojim obožavateljima i prijateljima. I vi ste moje sretne zvijezde - napisala je pjevačica uz video.

Također, Madonna ima još jedan razlog za slavlje. Njen prvi album 'Madonna' proslavio je 40. godišnjicu.

Madonna je zbog bolesti bila hitno prevezena u bolnicu, nakon što su ju pronašli bez svijesti. Bila intubirana najmanje jednu noć prije nego što joj je cijev uklonjena. Radi infekcije je morala odgoditi i turneju koja je trebala krenuti 15. srpnja koncertom u Vancouveru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • darica 27.07.2023.

    Ono kad stvarno ne mozes stariti ali ni malo dostojanstveno…

  • TECHNO VIKING 27.07.2023.

    a tko je ovo na slici?

Komentiraj...
Vidi sve komentare