To je to što me zanima!

Madonna je postala seksi kućanica u 'D&G' kampanji

Njezini prijatelji, Dolce i Gabbana za svoju novu kampanju angažirali su Madonnu kako bi bila seksi talijanska kućanica iz crno-bijelih filmova
Vidi originalni članak

Pjevačica je '90.-ih godina upoznala Domenica Dolcea (51) i Stefana Gabbanu (47) dok je snimala glazbu za film 'Dick Tracy'. Poznati dvojac Dolce&Gabbana kasnije je radio kostime za njenu turneju 'The Girlie Show' 1993. godine. Prije dva mjeseca s Madonnom su dogovorili snimanje kampanje za novu kolekciju inspiriranu talijanskim neo-realističkim kinom. Punog imena Madonna Louise Ciccone (51) rođena je u Michiganu u talijanskoj obitelji. Svojim podrijetlom uklopila se u viziju poznatog fotografa Stevena Kleina, ali i kreatorskog dvojca. Dollce i Gabbana oduševljeni su zbog suradnje s pjevačicom te su izjavili kako je za njih to ostavarenje sna. Madonna je postala pop, kulturna i modna ikona kao pjevačica, ali i glumica, spisateljica i aktivistica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • SunTzu 20.01.2010.

    a Boze moj, to je slikano prije par mjeseci, pa ima i dokumentarac sa snimanja..souper zgleda..mozete je mrzit, ali kaj jest jest!!!!

  • ZumZumZg 20.01.2010.

    photoshop koriste i na Rihanni od 20 zasto ne bi na M od 50..hahahah koji glupani

  • ZumZumZg 20.01.2010.

    PRESUPER izgleda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare