To je to što me zanima!

Madonna nazvala Guya emocionalno retardiranim

Nekoliko sati nakon što je službeno potvrdila kraj veze s G. Ritchiejem, Madonna ga je posredno nazvala emocionalno retardiranom osobom
Vidi originalni članak

Kraljica popa nije dugo čekala da krene u svojevrsan obračun sa Guyom Ritchiejem, muškarcem s kojim je bila u braku oko sedam i pol godina. Kako šou mora ići dalje, tako je i Madonna nastavila svoju svjetsku turneju nastupom u Bostonu. Prije pjesme "Miles Away", za koju je prije izjavila da ju je za nju inspirao upravo Guy, pjevačica je otkrila publici kome želi posvetiti tu pjesmu.
- Ovu pjesmu bih posvetila emocionalno retardiranima. Možda poznajete ljude koji spadaju u tu kategoriju. Bog zna da ih ja poznajem - izjavila je Madonna. Pojedini stihovi iz pjesme glase: "Kada odem, shvatit ćeš, da sam najbolje što ti se dogodilo..".
Madonna je bostonski koncert započela samo nekoliko sati nakon što je njena glasnogovornica potvrdila kraj braka s britanskim redateljem, a svoj je repertoar te večeri otvorila pjesmom "I'm Not Sorry". Prije same izvedbe, rekla je pred oko dvadesetak tisuća okupljenih obožavatelja da joj stvarno nije žao.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • byzant 17.10.2008.

    Manipulatorica

  • mary_dj 17.10.2008.

    Ne mogu vjerovat... prije mi je bila idol, a s ovakvim izjavama i svojim ponasanjem u zadnje vrijeme me bas razocarala... ta kabala joj je pomutila mozak!!!

  • gucica 17.10.2008.

    Napravila mu je veliku uslugu,retardirana je samo ona jer mu svojim ponašanjem nije niti do koljena!Za pop kraljicu prilično je primitivna i plitka,uostalom stare babe ionako stalno nešto drobe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare