To je to što me zanima!

Madonna nudila Guyu 180 milijuna kuna, on ju odbio

Britanski redatelj i pop kraljica međusobno uopće ne komuniciraju, već u njihovo ime to obavljaju odvjetnici slavnih Fiona Shackleton i Helen Ward
Vidi originalni članak

Guy Ritchie (39) i Madonna (50) prije dva tjedna objavili su da se razvode. Od tada njihova verbalna bitka svakim danom postaje sve gora. Nakon što su u javnosti iznijeli gotovo cijeli "prljavi veš" dogovor još nije postignut. Guy je tako odbio 180 milijuna kuna koje mu je Madonna nudila kako bi napokon okončali ovu parnicu.
On smatra kako Lourdes (12) , Rocco (8) i David Banda (3) trebaju nastaviti školovati i živjeti u Londonu, dok Madona inzistira na preseljenju u SAD.
- Oni komuniciraju samo preko odvjetnika i mislim da će ovaj razvod biti "najprljaviji" do sada. Oboje su ljuti jedno na drugo, ali nadamo se da će zbog djece postići dogovor. Ipak, ako se jedan od njih pojavi s nekom novom osobom u javnosti onda bi se sve moglo dodatno zakomplicirati - tvrdi Madonnin pisac biografije J Randy Taraborrelli za magazin Hello.
Madonna je kao svog odvjetnika unajmila Fionu Shackleton koja je zastupala i Sir Paula McCartneya u razvodu od Heather Mills, dok je Guy "slučaj" proslijedio Helen Ward. Ward je poznata po tome što je uspjela iskamčiti najveći iznos ikada u jednoj brakorazvodnoj parnici. Tako je tajkun John Charman bivšoj supruzi Beverley morao isplatiti 434 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • chloe 29.10.2008.

    pametan covjek!!!

  • byzant 28.10.2008.

    kakve kune?valjda funte ili dolare?

Komentiraj...
Vidi sve komentare