To je to što me zanima!

Madonna objavila rijetku fotku sa šestero svoje djece na okupu

Kraljica popa u velikom stilu proslavila je svoj 63. rođendan u Italiji sa svojim 36 godina mlađim dečkom, svojom djecom i prijateljima, a nakon videa tu su sada i fotografije
Vidi originalni članak

Madonna ovaj je tjedan proslavila svoj 63. rođendan, makar su joj mnogi obožavatelji poručili da ne izgleda starije od 21 godine.

Na zabavu u Italiji došla je privatnim avionom sa svoje šestero djece: kćerima Lourdes (24), Mercy James (15) i blizankama Estere i Stellom (8) te sinovima Roccom (21) i Davidom (15). Uz njih je bio i Madonnin 36 godina mlađi dečko, plesač Ahlamalik Williams (27).

Madonna je podijelila fotografije s proslave, a među njima se našla i rijetka fotografija na kojoj su sva Madonnina djeca na okupu. Djeca okružuju pjevačicu, koja na glavi nosi raskošan ukras s kristalima.

Kraljica popa se nekoliko puta tijekom večeri presvukla, a cijela proslava bila je u znaku križeva pa je tako izgledala i njezina zlatna torta.

- Pod čarolijom Bizantskog carstva - napisala je pjevačica u opisu fotografija.

Prije ove serije fotografija Madonna je podijelila i video s proslave. Većinu videa glazbena diva provela je ližući sladoled, što je nazvala 'vježbanjem jezika'.

Neki su joj obožavatelji zamjerili što se vidi kako puši u videu, ali su joj drugi brzo stali u obranu i rekli kako je 'odrasla žena koja može raditi što želi'.

POGLEDAJTE MADONNINU PROSLAVU:

Madonna je podijelila i nekoliko fotografija kako samostalno pozira pred križem, a njezin izgled zadivio je mnoge.

- Ti si mjesec, Artemida, božica; Predivna; Bez riječi sam... - samo su neki od komentara.

Čestitke joj je uputila i dizajnerica Donatella Versace (66).

- Sretan rođendan jednoj i jedinoj! Izgledaš nevjerojatno! - napisala je Donatella.

Madonna cijeli ovaj tjedan objavljuje fotografije i videe vezane uz svoj rođendan te je to prozvala svojim 'rođendanskim tjednom', a njezini obožavatelji uživaju s njom i u njoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 18.08.2021.

    najbolji nastup na superbowlu ikad je njezin...

  • general lopov 18.08.2021.

    Sva djeca do jednog pljunuta majka.

  • 18.08.2021.

    Sviđa mi se najviše zbog toga što se ruga i sprda s crkvom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare