To je to što me zanima!

Madonna oduševljava figurom, ali dob teško prikriva šminkom

Kraljica popa je upravo objavila niz šarenih fotografija u Guccijevom kompletu kojim najavljuje svoj novi film. Kao i uvijek u izazovnim pozama pokazuje nemirni duh, ali i godine
Vidi originalni članak

Madonna je pokazala svoju zavidnu figuru i prilično dobar make-up u nizu fotografija koje je u srijedu objavila na svojem Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Pop megazvijezda, koja ima 62 godine, pozirala je u mrežastim čarapama i šarenoj Guccijevoj odjeći tijekom prve projekcije svog koncertnog filma Madame X.

- Tako sam Gucci, ekranizirana Madame u kazalištu od 500 mjesta! Bilo je samo 12 ljudi, ali bilo je sjajno vidjeti to na velikom zaslonu! - napisala je Madonna koja se može pohvaliti sa skoro 16 milijuna Instagram sljedbenika.

Komplet u kojem pozira se sastoji od strukirane jakne prekrivene kultnim Guccijevim dizajnom i kratkim hlačicama visokog struka. 

Svoj je izgled upotpunila crnim 'army' čizmama od vinila, običnom crnom majicom i nekoliko komada krupnog zlatnog nakita.

S dugom plavom kosom koja joj se slijevala niz prsa u ravnim pramenovima, Madonna je pozirala nekoliko snimaka ispred drveta i na ležaljci.

Napravila je i dva selfieja na kojima je u potpuno zakopčanoj jaknici i sa šeširom na glavi. 

Što se tiče njezinog predstojećeg koncertnog filma, pjevačica je rekla da 'jedva čeka da ga pokaže svijetu!!!'

- Hvala svima koji su toliko radili ovih posljednjih 7 mjeseci (i još uvijek nismo gotovi), ali vidim svjetlost na kraju tunela - zaključila je zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nap 15.04.2021.

    Dobro se drzi za svoje godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare