To je to što me zanima!

Madonna otpustila vjernu suradnicu zbog Jesusa?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mnoge je iznenadila njena odluka jer je pjevačica za Tracy imala samo riječi hvale. Nagađa se kako se trenerica nije slagala s njenim mladim dečkom
Vidi originalni članak

Madonna (51) je otpustila svoju osobnu trenericu Tracy Anderson. Šuška se jer je Tracy nije htjela pratiti na završnicu turneje. Navodno nije htjela biti u blizini njenog ljubavnika Jesusa Luza (22). Bliski izvor izjavljuje i kako je Tracy na turneju nosila previše prtljage pa je pjevačicu to počelo živcirati. Surađivale su tri godine, a odluka da je 'najuri' iznenadila je mnoge jer je Madonna uvijek imala riječi hvale za nju.
- Tracy Anderson je moja spasiteljica. Nakon dva carska reza, tri operacije hernije i pada s konja, iz kojeg sam izašla s 10 polomljenih kostiju, ona je bila jedina osoba koja je uspjela moje tijelo ponovno sastaviti u jedan komad -  izjavila je Madonna još ove godine. Traceyn glasnogovornik opovrgava navode kako je dobila otkaz radi prtljage. Tvrdi kako su se rastale prijateljski, a kao razlog navodi Traceynu želju da više vremena provede sa sinom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare