To je to što me zanima!

Madonna ponudila princu dom: 'Ne bježi, u Kanadi je dosadno'

Pogled je mnogo bolji od onog iz Buckinghamske palače, nema gomile muškaraca s vunenim kapama, rekla je pjevačica, aludirajući na kraljevske zaštitare
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Madonna (61) pozvala je princa Harryja (35) i Meghan Markle (38) da žive u njezinom stanu u New Yorku, a video u kojem to govori ubrzo je postao hit, piše CNN

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Harry, nemoj bježati u Kanadu. Tamo je dosadno. Dopustit ću vam da živite u mom stanu u New Yorku, blizu Central Park Westu. Ima dvije sobe, najbolji pogled na Manhattan, nevjerojatan balkon... To će presuditi u vašoj odluci - rekla je Madonna. 

- Pogled je mnogo bolji od onog iz Buckinghamske palače, nema gomile muškaraca s vunenim kapama - rekla je pjevačica, aludirajući na kraljevske zaštitare.

Vila u Kanadi koju su kupili Meghan i Harry ima četiri kata, šest spavaćih soba i pet kupaonica. Ima ukupno 640 kvadrata, a cijena mu iznosi 183 milijuna kuna.

Inače, par ne želi da ih se vidi u susjedstvu pa ne idu ni do trgovine. Paparazzi su fotografirali pomoćnicu Meghan i Harryja koja je išla u nabavku kućnih potrepština. U kolicima su se našle razne namirnice te pakiranje gaziranih pića. Javnost ih je po društvenim mrežama ubrzo prozvala kako su i dalje 'lijeni i razmaženi iako su se maknuli s dvora'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare