To je to što me zanima!

Madonna pozirala u čipkastom grudnjaku i fanove zabrinula modricama: 'Život me prebio!'

Na jednoj fotografiji je Madonna pozirala na wc školjki, a na drugoj u prvi plan stavila dekolte prekriven nakitom i krunicama u svom novom provokativnom izdanju
Vidi originalni članak

Kraljica popa Madonna (63) svoje je obožavatelje na društvenim mrežama ponovno uspjela šokirati. Naime, na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima su joj noge prekrivene modricama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Život me je prebio! Misliš li da zaboli ona stvar. Samo se vrag brine… - napisala je Madonna u opisu fotografija na kojima pozira u svilenom kućnom ogrtaču modne kuće Versace.

U objavi je pokazala i poderane visoke čarape i čipkasto donje rublje. Također, na jednoj fotki je pozirala na wc školjki, a na drugoj u prvi plan stavila dekolte prekriven nakitom i krunicama u provokativnom grudnjaku.

Fotografije su skupile stotine tisuća lajkova, a brojni pratitelji su izrazili svoju zabrinutost u komentarima:

POGLEDAJTE PROVOKATIVNE FOTKE Madonna pozirala kao Marilyn u trenutku smrti i zgrozila cijelu javnost: 'Morbidno je i jezivo!'

'Ajme ženo, što si napravila?', 'Što se dogodilo?', 'Tko te povrijedio, Madonna?', 'Što ti je s nogama?', 'Želim ti brz oporavak', 'Ovo je gadna modrica', 'Isuse ... ', neki su od komentara koji ispod njezine objave.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nap 14.01.2022.

    ona zeli biti mlada vječno

  • God of Love 14.01.2022.

    Modrice su joj od SM keksa 😆😆😆

  • 14.01.2022.

    Tužno je gledati kako se pretvorila u karikaturu nekadašnje sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare