To je to što me zanima!

Madonna progovorila o teškoj bolesti: 'Jedna žena me odvukla u bolnicu, spasila mi je život!'

Zbog previše vježbanja za svoju turneju, Madonna je dobila bakteriju pa je u lipnju završila na intenzivnoj njezi. Sada se prisjetila što joj je tada prolazilo kroz glavu
Vidi originalni članak

Madonna (65) se nedavno našalila kako je 'morala skoro umrijeti' kako bi svih šestero svoje djece okupila.

Slavna pjevačica rekla je kako se probudila u bolnici sa svojom 'uplašenom' djecom nakon zdravstvene krize zbog koje je tijekom ljeta bila na intenzivnoj njezi, a zato je i odgodila turneju ranije.

MIŠLJENJA SU PODIJELJENA Madonna zgrozila fanove: 'Kao da gledam svoju baku, horor!'

- Postoji jedna vrlo važna žena koja me odvukla u bolnicu... Onesvijestila sam se na podu kupaonice i probudila sam se na intenzivnoj njezi - nastavila je, zahvaljujući tajanstvenoj ženi po imenu Siobhan koja joj je, kako je objasnila 'spasila život'.

U lipnju je kraljica popa pronađena bez svijesti u svojoj kući u New Yorku nakon napornog vježbanja i probi za glazbenu turneju. Madonna je bila na intenzivnoj njezi i kako je ranije pojasnila ima veliku sreću što je živa, kako navodi Page Six.

TURNEJA 'THE CELEBRATION' Madonna u boksačkom ringu s rukavicama i svilenom ogrtaču: 'London je bio nokaut. Hvala!'

- Kada sam tek došla pri svijesti, vidjela sam svoje šestero nevjerojatne djece kako sjede u predvorju - objasnila je pjevačica.

- Morala sam skoro umrijeti da bi svu svoju djecu okupila u jednu sobu - znam da je to pomalo smiješno - dodala je.

- Ali svi su bili prilično uplašeni i nisu razumjeli što se događa - prisjetila se.

OSVRNULA SE NA ZDRAVLJE Emotivna Madonna na turneji priznala: 'Pravo je čudo što sam živa, rekli su da neću uspjeti...'

Madonna - koja je majka Lourdes Leon (26), Roccoa Ritchieja (23), Davida Bande (18), Chifunda Jamesa (17) i blizanki Stelle i Estere (11) - rekla je kako se u tim trenucima odmah sjetila majke koja je preminula zbog karcinoma dojke, a imala je 30 godina.

- Nisam mislila na sebe. Razmišljala sam o njima, i razmišljala sam o svojoj majci i koliko je bila uplašena kada je znala da će nas sve ostaviti - poručila je glazbenica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare