To je to što me zanima!

Madonna skrivala lice i privukla pažnju: 'Opet si nešto radila?'

Zanimljivom modnom kombinacijom, crnom kapuljačom i velikim naočalama pokušava prekriti estetske operacije, koje dosada vješto izbjegava priznati
Vidi originalni članak

Podbuhlo lice kraljica popa, Madonna (64), nije uspjela skriti od znatiželjnih paparazza na aerodromu John F. Kennedy u New Yorku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

O njezinom se izgledu mnogo raspravlja jer još nije odlučila progovoriti o estetskim zahvatima, koje je fanovima teško ne primijetiti. Mnogi su šokirani njezinim licem i pišu da se promijenila te da nije ista osoba koja je nekoć bila.

NAJNOVIJI 'ULOV' Mlađe je slađe: Kraljica popa ljubi 41 godinu mlađeg modela

Ovog puta su Madonnu snimili bez šminke, licem prekrivenim velikim sunčanim naočalama, u crnim širokim hlačama i dugačkom crnom prsluku, i obući vrijednoj oko šest tisuća kuna.

Zamjerajući joj da ne zna dostojno stariti, komentatori na društvenim mrežama smatraju da je pretjerala.

- Skriva se, znači, nešto je radila na sebi - uvjereni su pratitelji. 

Nagađaju da je ubrizgavala botoks, stavila implantante u obraze, a šokira ih i golišavim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama koje redovito objavljuje. 

O plastičnim operacijama, u prošlosti, uvijek je negativno govorila, hvaleći se kako izgled duguje genima i zdravom načinu života, zahvati su bili tema o kojoj nije htjela niti pomišljati. Međutim fotografije s početka karijere, i one kasnije djeluju kao da se radi o potpuno drugoj osobi. 

NOVI ALBUM Kraljica popa Madonna ne planira tako skoro prestati, niti otplesati u zalazak sunca

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap7 08.10.2022.

    Previše plastičnih  operacija 

Komentiraj...
Vidi sve komentare