To je to što me zanima!

Madonna u Crnoj Gori želi benzinsku postaju i kisik!

Dva tjedna prije koncerta u Budvi na plaži Jaz Madonna je poslala popis svojih prohtjeva. S pjevačicom će u Crnu Goru doći i tim od 300 ljudi
Vidi originalni članak

Kante za smeće u uredima osoblja moraju biti određene boje, boca s kisikom i maske za disanje, dežurni vrhunski liječnici u obližnjoj bolnici i 24 sata na dan otvorena benzinska postaja, samo su neke od želja pjevačice prije koncerta.
Madonna će za dva tjedna nastupati na crnogorskoj plaži Jaz u Budvi u sklopu turneje “Sticky & Sweet”, a sa sobom će dovesti organizacijski tim od 300 ljudi. Kako bi razlikovala “svoje ljude” od domaćina, tražila je da imaju posebne majice. U njezinoj i dječjoj kupaonici zidovi ne smiju biti jarkih boja. Iza pozornice trebat će biti spremne velike količine vode i leda, internet-veza, ventilatori i protupožarni aparati jer se pjevačica boji da se nešto ne zapali na pozornici zbog silnog broja lampica.
Kad završi turneju, Madonna će biti bogatija za milijardu i tristo milijuna kuna. Madonna će tako premašiti samu sebe jer je turnejom “Confessions” 2006. godine zaradila 300 milijuna manje, a tada je bila prva na ljestvici najbolje plaćenih glazbenika.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • almica82 11.08.2008.

    ne bih joj ja nista dala! mrs! pjevaj u svojoj zemlji! toliko love zgrnut i opet izvoljeva, hoce boce sa kisikom! sta? to joj nas balkanski kisik ne valja? nek donese onog us.anog zraka iz amerike, .ebla je ona!

  • trina_19 11.08.2008.

    stariiiiiiiii seeeeeeeee.................pa žena želi iskoristiti sve što joj život pruža!!!

  • Reni 0506 11.08.2008.

    Ma treba njoj dati..motiku i vile i malo u polje poslati, krava stara razmazena..treba joj to sve jer se boji da joj se faca puna botoxa ne rastopi hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare