To je to što me zanima!

Madonna za 50. rođendan: Želim curicu i dobar brak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačici je 2008. godina bila stresna. Njezin brat objavio je šokantnu knjigu o njoj, a dugo se šuškalo da se rastaje od supruga Guya (39)
Vidi originalni članak

Louise Ciccone, poznatija kao Madonna, 50. rođendan će proslaviti zabavom na svojem engleskom imanju u Wiltshireu.
Sve je još prije nekoliko mjeseci organizirao njezin suprug Guy Richie. Cijeli party bit će u britanskom stilu, a nagađa se da će joj pola stoljeća života doći čestitati mnogi poznati. Pop kraljica na zabavi neće moći plesati jer je nedavno uganula lijevi gležanj. Ovu će godinu pamtiti kao vrlo stresnu. Dugo se pisalo kako se rastaje od supruga i da je u tajnoj vezi s bejzbolašem Alexom Rodrigezom (32). Priča se da su čak snimljeni u zajedničkom seksu i da bi snimka uskoro mogla osvanuti na internetu. Madonna je to sve oštro demantirala i najavila da ostaje u braku. Njezin brat Christopher Ciccone objavio je šokantnu knjigu
u kojoj sestru optužuje za sebičnost, ali i lezbijske odnose.
No Madonnu ništa nije poljuljalo. Najavila je da želi usvojiti trogodišnju djevojčicu iz Malavija, odakle je i njezin usvojeni sin David Banda (3). Ima još dvoje biološke djece, kćer Lourdes Leon (11) i sina Rocca (8)

UVIJEK JE VOLJELA ŠOKIRATI SVIJET
Visoka je samo 164 centimetra. Zato uvijek nastupa u potpeticama od 15 centimetara. Kvocijent inteligencije joj je 140. Kao djevojčica maštala je da postane balerina.
U New Yorku je 1977. godine Louise Veronica Ciccone upisala moderni ples. Balerina nikad nije postala, ali zauvijek je obilježila svijet šoubiznisa kao najprodavanija pjevačica.
MTV i VH1 zabranili su joj dva spota, a “Erotica” se smjela emitirati samo poslije ponoći. Zbog crnog Isusa u “Like A Prayer” Pepsi joj je otkazao ugovor od pet milijuna dolara. S više od 200 milijuna prodanih glazbenih albuma ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda

U USTA JE LJUBILA OBOŽAVATELJICU, VIŠNJIĆA I BRIT
Obožavateljicu koja se na koncertu popela na pozornicu počastila je strastvenim poljupcem; u spotu “The Power of Goodbye” ljubila se s Goranom Višnjićem; s Britney se poljubila na dodjeli MTV-ovih nagrada

TRI SE PUTA POTPUNO RAZGOLITILA
U filmu “A Certain Sacrifice” iz '85. pokazala je golo tijelo. Sedamdesetih se skinula za Penthouse, a '92. razgolitila za svoju knjigu “Sex”, koja je postala bestseller.

POSTAVLJALA JE MODNE TRENDOVE
U Cannesu 1991. godine na premijeru filma stigla je odjevena u grudnjak i hlačice koje nalikuju na steznik. Na to je dodala ružičasti ogrtač. Madonna je često šokirala imidžem.

U BRAKU S NASILNIM PENNOM
S glumcem Seanom Pennom u braku je izdržala samo četiri godine. Razveli su se 1989. godine. Često ju je maltretirao, a znao ju je i pretući, zbog čega ga je optužila za obiteljsko nasilje.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sisteract 18.08.2008.

    Stara baba! Fotke su joj sve \"izdelane\". Kaj mislite kak se izgleda s 50? Tijelo se svakom raspada, malo pomalo.

  • LUDI___MILOJKO 17.08.2008.

    MA NJOJ SAMO TREBA DOBRA KURCINA I SVE BI DRUGE ZELJE ZABORAVILA

  • user_27854 16.08.2008.

    happy b-day madonna..=)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare