To je to što me zanima!

Madonni je umro bivši dečko: Vjerovao je u mene prije drugih

Pjevačica je izjavila da joj je jako žao zbog smrti DJ-a i producenta Marka Kaminsa s kojim je bila u vezi. Pomogao joj je na početku karijere davne 1982. godine
Vidi originalni članak

Madonnin bivši dečko, producent i DJ Mark Kamins, preminuo je na Velentinovo od srčanog udara u 57. godini života u Meksiku.

- Jako mi je žao zbog Markove smrti. Nisam ga vidjela godinama, no da njega nije bilo, ja možda nikad ne bih izgradila pjevačku karijeru. On je bio prvi producent i DJ koji je snimao moje demo snimke, dok još nisam imala ugovor s nijednom diskografskom kućom. On je vjerovao u mene prije nego itko, jako mu puno dugujem. Mark, počivaj u miru - izjavila je Madonna (54).

Kamins, s kojim je hodala neko vrijeme, producirao je njezin prvi singl 'Everybody' iz 1982. godine. Pjesma je postala dance hit, a Madonna je započela svoj put prema slavi i vezu s novim muškarcem Johnom 'Jellybeanom' Benitezom koji joj je pomogao oko objavljivanja albuma.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • claus 19.02.2013.

    bravo za izabranu sliku...sami ste odabrali ili Vam je neko pomagao ??

  • WOMANIZER 18.02.2013.

    tu ste se nahvatali kako je izgradila karijeru, ka da je to bitno, kako je da je, igradila ju je! ako je njoj to bilo u redu, kaj nekome ima to smetati?......počivao u miru!- to je jedino bitno!........i 24 fakat ste mogli stavit neku primjerenu sliku!

  • Eos_2 18.02.2013.

    Vidi , vidi , znaci ipak su joj trebali muškarci da postigne uspjeh !

Komentiraj...
Vidi sve komentare