To je to što me zanima!

Madonnina kći jedva stajala na nogama, a pokazala je i gaćice

Lourdes je bila odjevena u dužu majicu koju je upotrijebila kao haljinu, imala je malu torbicu i na to je 'nabacila' kaput s tigrastim uzorkom. Dok je izlazila iz automobila podigla se i pokazala je gaćice
Vidi originalni članak

Kći glazbenice Madonne (61), Lourdes Leon (23), privukla je sve poglede na sebe na Tjednu mode u Londonu. Nakon revija otišla je na zabavu magazina 'Love' u jednom londonskom hotelu. Paparazzi su je slijedili u korak, a nastale fotografije su zgrozile Madonnine obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lourdes je bila odjevena u dužu majicu koju je upotrijebila kao haljinu, imala je malu torbicu i na to je 'nabacila' kaput s tigrastim uzorkom. Ta haljina joj je jedva prekrila međunožje, a dok je izlazila iz automobila podigla se i pokazala je gaćice. Uz ovaj stajling iskombinirala je i visoke crne čizme. 

Lourdes je na fotografijama bila vidljivo u alkoholiziranom stanju, a u jednom trenutku lice je prekrila kosom i izgledala je kao da će joj pozliti. 

Inače, Lourdes je jedino Madonnino biološko dijete, a često na sebe privlači pažnju zbog nedepiliranja kao i njezina majka. Lourdes na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima ima neobrijane noge i pazuhe, a takva i šeta po modnim pistama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 21.02.2020.

    mora da ju omamo miris ispod njenih pazuha

  • narf 21.02.2020.

    Ja bih se zabrinula da nije bila u alkoholiziranom stanju i pokazala gaćice!

  • Stevo_Horvat 21.02.2020.

    Liberalizam+droga=bolest.

Komentiraj...
Vidi sve komentare