To je to što me zanima!

Madonnu će tužiti obitelj male Mercy: Zaboravila je na nas...

Obitelj malene Mercy iz Malawija planira tužbu protiv pjevačice. Tvrde da im je Madonna obećala kako će moći redovito viđati malenu, ali obećanje nije ispunila
Vidi originalni članak

Nakon što je Madonna (52) usvojila Mercy (5) iz sirotišta u Malawiju u lipnju 2009., obećala je obitelji malene da će ih redovito posjećivati. Iako je od tada već dva puta s malenom posjetila njenu rodnu zemlju, nije posjetila i njenu obitelj. Sada je objavljeno kako se obitelj sprema na tužbu i tvrde kako je Madonna prekršila obećanje da će moći viđati Mercy. 

Obratili su se grupi za ljudska prava i uz pomoć njih razmatraju koje su im pravne opcije u ovom slučaju. Malenu, čija 16-godišnja majka je umrla pet dana nakon poroda, odgojili su baka i ujaci, ali morali su je dati u sirotište nakon što više nisu imali novca da je uzdržavaju. Tada ju je posvojila Madonna i, kako obitelj tvrdi, obećala da će se njena baka i ujaci s malenom moći redovito čuti te da će ona kad odraste doći živjeti u Malawi. Ipak, obitelj tvrdi da ne žele slučaj razvlačiti po sudovima, već bi se htjeli dogovoriti s pjevačicom i ugovoriti nekakve redovne posjete.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • eny1 09.03.2011.

    pa bolje da im je ostavila dijete a dala novac da mogu ziviti i hraniti dijete, naravno da im nece dati da je vide jer sad od male treba napraviti damu a ne podsjecati ju gdje se rodila,i ne daj boze da se veze za svoje krvnike....neka su sretni u zahvalni pa je spasena i nije u sirotistu..

  • biberrr 18.02.2011.

    Zašto poznate Amerikanke ne usvajaju djecu u Americi,već ih traže po Africi i Aziji? Da si dignu popularnost i dokažu da nisu rasisti. To djete služi kao nama sijamska mačka ili pudlica. A sirotinja želi izvući lovu,nemaju što da jedu.

  • user_49141 07.02.2011.

    Htjeli bi redovito viđati dijete, po mogućnosti da im ona plaća kartu i smještaj u Americi 3-4 puta godišnje? Ustvari, ovdje sam jako podijeljena što da mislim. Razumijem i njih i nju. Ipak treba na kraju gledati dobrobit djeteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare