To je to što me zanima!

Madonnu u čudnom outfitu zasjenila je vesela kćer Mercy

Dok se petogodišnja Mercy veselo osmjehivala i mahala paparazzima koji su pratili nju i ostatak njezine obitelji, Madonna je pored njih prošla spuštenog pogleda
Vidi originalni članak

Malena Mercy (5) zna kako zaokupiti pažnju fotografa. Dok je njezina majka ovoga puta pored paparazza prošla bez da im je uputila ijedan pogled, njezina kćer pozdravila ih je širokim osmjehom i pritom im mahnula. Uz majku je bilo i ostalo dvoje djece, Lourdes (15) i Rocco Ritchie (11), no nitko nije bio tako dobro raspoložen kao Mercy. 

Madonna je pažnju privukla zbog čudne odjeće za koju se odlučila. Nosila je kapu, neobične čizme i krzneni prsluk, a sve je djelovalo kao da se nije previše brinula što ima na sebi. Kombinaciju je upotpunila velikim naočalama s crnim okvirima. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gljivaludara 04.12.2011.

    Mirjana radis u Hrvatskoj za hrvatske novine pa te molim koristi hrvatski jezik. Outfit nije hrvatska rijec

  • Kimmie 04.12.2011.

    Mala je preslatka, a Madonna izgleda odlicno za svoje godine, opustena i bas je briga sta nosi, ne pati od nekih krpica i botoxa da bi "bila mlada". Svaka joj cast ;)

  • SunTzu 04.12.2011.

    fascinira me nejna opustenost unatoc tome sto je svjesna da jedino sto gledaju su bore i izgled danas...btw. cizme su sa zadnje turneje, ocale Ray Ban takodjer..kad ce ona pozerica JLo i sl kokoske izac van bez ekstenzija, kazalisne sminke namjestene ko za red carpet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare