To je to što me zanima!

Maja Bajamić imala prometnu nesreću: 'Rekli su mi: Danas ti je novi rođendan, znaš li to?'

Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk, napisala je pjevačica u objavi na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Splitska pjevačica Maja Bajamić imala je prometnu nesreću. Na svojim društvenim mrežama objavila je fotografije smrskanog automobila na autocesti. 

- Jesi svjesna da ti je danas novi rođendan?, rekla je mlada policajka na autocesti nakon što sam s njezinim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala - započela je objavu pjevačica te dodala kako je imala totalku. 

Napisala je i kako je putovala na pogreb te se planirala vratiti u Zagreb kako bi kroz večer nastupila na jednom rođendanu. 

- Mobitel je bio na držaču, YouTube upaljen, uvjeti na cesti top, ja u lijevoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk kao da je nešto tuknulo s lijeve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega slijedi par sekundi koje nikad neću zaboraviti. Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se zračni jastuk nije otvorio i ne mogu vjerovati da nemam ni ogrebotinu - napisala je Bajamić.

TUGA U CRNOJ GORI Stravična prometna nesreća u Crnoj Gori: Poginulo je troje mladih, dvoje teško ozlijeđeno

Oglasila se još i u komentarima te napisala kako u tom trenutku nije bilo automobila oko nje. 

- Minutu, dvije poslije automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam ok, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve je. Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je provjerio jesam dobro, rekao 'postavit ću trokut'. Otvorio je prtljažnik i postavio. Pružila sam mu ruku i osjetila ogromnu i iskrenu zahvalnost - napisala je. 

- Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana. Na putu sam, pjevam večeras na rođendanu, slavim i svoj - napisala je. 

Pjevačici su se javili brojni prijatelji i pratitelji te poručili kako im je drago da je dobro. 

'Najbitnije je da si živa', 'Bitno da je glava na ramenima, lima je uvijek bilo i bit će ga', 'Dobro si prošla', 'Čuvaj se', neki su od komentara... 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RoyBean 18.02.2024.

    Tako je to kad guske gledaju you tube, na mobitelu, a ne što se događa u prometu. Dajte maknite to jato gusaka iz objava.

  • unikatzapo.rat 18.02.2024.

    Prekrasna cura, bezvezni clanak! Bravo

  • q12122r 18.02.2024.

    Ko je ova sova.nikad cuja

Komentiraj...
Vidi sve komentare