To je to što me zanima!

Maja Cvjetković i Maroja prvi put su radile iza šanka

Manekenke su posluživale goste u Posh Baru Snježane Mehun. Maroja kaže kako bi radila kao konobarica ukoliko ne bi imala drugog izbora...
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi put da sam konobarila i moram reći da sam se čak i dobro snašla, pohvalila se Petra Maroja. Kaže kako ne zna sve cijene pića pa joj teže ide obračun.
- Ovo bi radila, ukoliko ne bi imala drugog izbora. Smatram da se niti jednog posla ne treba sramiti - zaključila je manekenka.
Kolegica u konobarenju bila joj je Maja Cvjetković, kojoj je također bio prvi put da je konobarila. Petra kaže kako ne može odlučiti koja se od njih dvije bolje snašla u novom poslu.
- Jedna je crna, a druga plava pa vi zaključite sami - našalila se Petra. Ovo je treća večer da su poznati radili u Posh Baru. Prikupljene napojnice idu za stipendiranje učenika udruge 'Dora'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • teyka 10.12.2009.

    ova cvjetkovićka mi kao pojava ide na živce,a tek kad progovori sve mi ju je neugodno slušati....,ne znam zašto ali je tako,nikako mi nije simpatična...

  • aannaa 10.12.2009.

    i ova kockastoglava je bila miss hrvatske?! ajme, tolko ružnu osobu nisam već duuuugo vidla....

  • Georgia_1 10.12.2009.

    Maroja, više bi ti pristajao posao batinaša za nekog kamatara, u tome bi se puno bolje snašla jer ipak imaš sličnog iskustva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare