To je to što me zanima!

Maja Cvjetković pozirala je s Rolexom koji je dobila na dar

Na otvorenju novog zagrebačkog noćnog cluba Ocean By Moët&Chandon pojavile su se brojne hrvatske poznate manekenke. Među njima je bila i Maja Cvjetković
Vidi originalni članak

Manekenka i voditeljica Iva Jerković, bivše misice Maja Cvjetković i Aleksandra Grdić, glumica i voditeljica Petra Maroja, manekenka Ines Španja i bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman obilježile su veliko otvorenje novog zagrebačkog noćnog cluba Ocean By Moët&Chandon.

Ocean Club se nalazi u Radničkoj cesti 52 ( Centar Green Gold ). U ugodnom ambijentu goste je do jutarnjih sati aktualnim hitovima zabavljao DJ Nice. 

Partyu u subotu navečer nazočile su sve hrvatske ljepotice i svojim plesom i zabavom atmosferu dovele do usijanja. Bivša Miss Hrvatske, Maja Cvjetković s ponosom je pozirala sa svojim novim Rolex Vintage satom koji je dobila na poklon za nedavni rođendan. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Ifeoma Nnenna Dieke 29.01.2013.

    Počele su u rolexima naplaćivat.

  • 20.01.2013.

    Onaj tko radi za dar je .....DAROVIT!!!!!!!

  • Mél.C.B.🌼 16.01.2013.

    ta cura ima uzasno ruznu musku bradu...ako vec id pod noz, mozda bi joj bilo bolje da joj je brada prioritet...jezim se od tog rascjepa i kod muskih, a kamoliiiiii kod zenskih...

Komentiraj...
Vidi sve komentare