To je to što me zanima!

Maja, Ivana i Branka oduševile svirkom na krovu Garden Malla

Na krovu trgovačkog centra, zajedno s Novim fosilima, Ivana Radovniković, Branka Delić i Maja Vučić su zagrijale brojnu publiku i napravile tulum za pamćenje
Vidi originalni članak

Tjedan iza nas u znaku je Ivane Radovniković, Branke Delić i Maje Vučić. S razmakom od samo dva dana, koncertom na krovu Garden Malla, drugi put su 'zapalile' Zagreb. Na prepunom krovu trgovačkog centra, zajedno s Novim fosilima, cure su zagrijale publiku, a odlično raspoložene napravile su tulum za pamćenje.

Poznati svjetski hitovi, pjevali su se u jedan glas, jer već je poznato da je kombinacija Ivane, Branke i Maje, idealna za svaku proslavu. Upravo ove izvođačice mogu se već sada pohvaliti da su skoro do kraja popunile svoj koncertni raspored i da do kraja godine dolaze u skoro svaki dio Hrvatske.

Osim koncerata koje će imati s Majom i Brankom, Ivana Radovniković do kraja godine planira objaviti svoj treći studijski album s kojeg je već predstavila hitove - 'Danas igraš sam','Tako rijetko si tu' i 'Traje noć'.

Snimanje preostalih pjesama uspješno privodi kraju, a kroz nekoliko dana u planu je i premijerno predstavljanje nove pjesme za koju smo sigurni da će je slušatelji zavoljeti i to već na prvo slušanje. Na ovom albumu Ivana se okušala kao autor pjesama, a zajedno sa Stjepanom Markovićem, pjesmama je dala novu dimenziju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ivanab82 01.10.2013.

    na prepunom krovu garden malla?!? jel novinar uopce bio tamo?

  • svjecica 01.10.2013.

    ne znam tko gura ovu radovnikovicku,a za ovu trecu nemam pojma koja je

  • kung fu panda 30.09.2013.

    Novi fosili znam tko su Maja je bivša Divasica a ove dvije pojma nemam od kud su ispale

Komentiraj...
Vidi sve komentare