To je to što me zanima!

Maja je nova Kraljica Hrvatske, za titulu se borila i twerkerica

Ovaj izbor ljepote vratio se nakon nekoliko godina stanke, a Kraljica Hrvatske Maja Lončarević natjecat će se za titulu Kraljice svijeta upravo u Hrvatskoj, koja je sljedeći domaćin natjecanja
Vidi originalni članak

Izbor za Kraljicu Hrvatske okupio je 14 finalistica iz cijele zemlje, a u Rovinju je krunu ponijela Maja Lončarević s otoka Raba. Jana Tomljanović iz Zagreba postala je prva, a Antonela Šoljić iz Dugog Sela druga princeza. 

Od 'utješnih nagrada', kraljicom fotogeničnosti proglašena je Martina Dovođa, kraljicom elegancije Petra Meglaj, kraljicom osobnosti Ana Grubišić, a kraljicom medija proglašena je Sarah Seifert, twerkerica koja je puno prašine podigla natječući se u Supertalentu, gdje su njezine plesne vještine podijelile žiri i publiku, a posebno ogorčena na njezino kontroverzno twerkanje svojedobno je bila Martina Tomčić

PLESNI IZAZOV Twerkerica Sarah: 'Uhvatite se posla ako želite mrdati kao ja'

Ovaj izbor ljepote vratio se nakon nekoliko godina stanke, a Kraljica Hrvatske Maja Lončarević natjecat će se za titulu Kraljice svijeta upravo u Hrvatskoj, koja je sljedeći domaćin natjecanja.

Ceremoniju su vodili Jelena Lešić i Mario Sedmak, a nastupali su Goran Karan, Antea Hrelja i plesna skupina Megablast. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tejmatebra 06.12.2019.

    moram priznat jako mi je amaterski to sve izgledalo. dolje razbacano po par ljudi na par polupraznih stolova, karan na zamoru, ove curice se smiješe nekako neiskreno i neugodno, žiri strava, "kraljevi čipsa" i vina ocijenjuju itd. ko nekakav loše ispali casting za neke druge stvari u budućnosti.

  • DiFay 06.12.2019.

    Hoce li izaci novi video od gosp. Šarića?

  • Old Kresoje 06.12.2019.

    Džiboni je u pjesmi sve rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare